راه‌اندازی مرکز مرجع مشاورۀ بیماری‌های رفتاری در دانشگاه علوم پزشکی تریت حیدریه/ ارائۀ خدمات به‌صورت محرمانه و رایگان

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۴/۰۱ ۰۸:۱۳ | تعداد بازدید: 121

رئیس ادارۀ پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشت دانشگاه از راه‌اندازی مرکز مرجع مشاورۀ بیماری‌های رفتاری در این دانشگاه با اولویت مبارزه با بیماری HIV خبر داد.

محمدرضا اعتصامی‌راد با اشاره به این‌که خدمات ارائه‌شده دراین مرکز به‌صورت محرمانه و رایگان می‌باشد گفت: مرکز مشاورۀ بیماری‌های رفتاری، مرکزی است که در جهت ارائۀ خدمات آموزشی، مشاوره، مراقبت، درمان و پیش‌گیری، کاهش آسیب به افراد در معرض بیش‌ترین خطر ابتلا و مبتلایان به HIV ، مبتلایان به بیماری‌های آمیزشی(مقاربتی) فعالیت می‌کند و از جمله ویژگی‌های این مرکز وجود مشاور دوره دیده و امکان دسترسی به پزشک متخصص عفونی می‌باشد.

وی افزود: شناسایی و انجام مداخله‌های موثر در جهت ایجاد تغییرات رفتاری و اجتماعی، تضمین برخورداری افراد بیمار و در معرض خطر اچ آی وی از خدمات بهداشتی درمانی برابر با سایر مردم، احترام گذاشتن به حقوق انسانی اساسی افراد بیمار و در معرض خطر اچ آی وی از مهم‌ترین رویکردهای فعالیت این مرکز است.

گفتنی‌است مرکز مرجع مشاورۀ بیماری‌های رفتاری واقع در خیابان باغسلطانی، نبش باغسلطانی 32 ، مرکز خدمات جامع سلامت مسلم بن عقیل همه‌روزه آمادۀ پاسخگویی به متقاضیان می‌باشد و افراد می‌توانند جهت دریافت سوالات خود با شماره تلفن: 52275121- داخلی 113 تماس حاصل نمایند.