سخنرانی مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در بزرگترین رویداد آموزش علوم پزشکی کشور

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۳/۰۳ ۱۶:۲۰ | تعداد بازدید: 200

مدیر مرکز مطالعات و توسعۀ آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به عنوان یکی از سخنرانان در همایش آموزش پزشکی و جشنوارۀ شهید مطهری حضور یافت.

دکتر هاشم حشمتی در این آئین که با حضور وزیر بهداشت، معاون آموزشی و پژوهشی و مدیر مرکز مطالعات و توسعۀ آموزش پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و اساتید صاحب‌نظر در حوزۀ آموزش پزشکی برگزار شد، به تشریح تجربیات دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در زمینۀ به‌روزرسانی فرآیندهای آموزشی پرداخت و گفت: براساس سیاست‌های مرکز مطالعات و توسعۀ آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، ارتقاء و اصلاح کلیۀ فرآیندهایی که در ارتقاء کیفیت آموزش نقش دارند در دستور کار قرار گرفته و تاکنون نیز گام‌های مهمی در این خصوص برداشته شده که تدوین برنامه استراتژیک مرکز مطالعات از جمله اقدامات در این زمینه بوده است.

دکتر حشمتی افزود: حرکت در مسیر توسعۀ آموزش پزشکی یک رکن اساسی در برنامه‌ریزی‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه است و انگیزه بسیاری در بین اعضای هیئت علمی و مسئولان دانشگاه برای حرکت پرشتاب و پویا در این مسیر وجود دارد.

گفتنی‌است در این همایش که بزرگترین رویداد آموزش پزشکی کشور است، برترین فرآیندهای آموزشی در کشور و برترین مقالات علمی در حوزه آموزش علوم پزشکی ارائه و برترین اساتید آموزش پزشکی دنیا، به‌روزترین موضوعات حوزۀ آموزش علوم پزشکی را در قالب سخنرانی ارائه نمودند.