فرماندار مه ولات:

ضریب نفوذ خدمات پزشکی و بهداشت عمومی در شهرستان مه ولات مناسب است

تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۱۱/۲۳ ۰۹:۵۱ | تعداد بازدید: 111

فرماندار مه ولات گفت: ضریب نفوذ خدمات پزشکی و بهداشت عمومی در این شهرستان مناسب است و سعی ما بر ارتقاء و افزایش خدمات بهداشتی و پزشکی است.
مهندس محمدرضا حجازی در آئین افتتاحیۀ خانۀ بهداشت روستای چنار که با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به همراه مدیران، بخشدار شادمهر، مدیر و کارکنان شبکۀ بهداشت و درمان مه ولات، مسئولین اداره‌ها و خانوادۀ مرحوم حاج علی‌اکبر خاکپور و مردم روستا برگزار شد، افزود: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ضریب نفوذ خدمات پزشکی و بهداشتی و درمانی در منطقه افزایش یافته است که آمار پایین مرگ‌ومیر در دوران بیماری کرونا نشان‌دهندۀ همین افزایش خدمات است.
وی ادامه داد: در گذشته مادران زیادی بر اثر زایمان فوت می‌کردند و یا کودکان زیادی به خاطر شیوع انواع بیماری‌ها در سطح کشور با توجه به سطح پایین بهداشت و درمان جان خود را از دست می‌دادند اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی و به برکت این نظام مقدس امروز در حوزۀ سلامت، دسترسی مردم به خدمات پزشکی راحت‌تر شده است.
سرپرست شبکۀ بهداشت و درمان مه ولات نیز در این آئین با اشاره به این‌که امروزه دسترسی به خدمات سلامت در دورترین روستاها و مناطق فراهم شده است، اظهار داشت: محرومیت‌زدایی و توزیع عادلانۀ خدمات و توسعۀ زیرساخت‌ها پس از پیروزی انقلاب اسلامی در راس ماموریت‌های وزارت بهداشت قرار گرفت و امروز شاهد آن هستیم که در دورترین و صعب‌العبورترین نقاط این سرزمین همکاران ما در حوزۀ سلامت در حال خدمت‌رسانی به مردم هستند.
جواد جوانی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه و شبکۀ بهداشت و درمان مه ولات با اولویت پیشرفت و توسعۀ روستاها خدمات ارزنده‌ای در این شهرستان ارائه نموده‌اند که نمونۀ بارز آن افتتاح خانۀ بهداشت روستای چنار، افتتاح خانۀ بهداشت شماره یک روستای عبدل آباد با اعتبار 12 میلیارد و 500 میلیون ریال در سال جاری و خانۀ بهداشت شماره دو عبدل آباد با پیشرفت ۵۰ درصد و هزینه ۸ میلیارد ریال تا این مرحله که در صورت تامین اعتبار در ماه‌های آینده افتتاح خواهد شد.
وی بیان داشت: افتتاح سه پایگاه اورژانس ۱۱۵ در سال گذشته، راه‌اندازی اتاق عمل بیمارستان امام رضا (ع) با هزینۀ ۱۰۰ میلیارد ریال از دیگر اقدامات دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه می‌باشد و این میسر نمی‌شود جز با همراهی ویژۀ رئیس دانشگاه و معاونین و مشارکت خیرین در توسعه و ساخت پروژه‌های عمرانی و تجهیز مراکز و خانه‌های بهداشت شهرستان که دست این عزیزان را به گرمی می‌فشاریم و قدردان تلاش‌ها و همت والایشان هستیم.
سرپرست شبکۀ بهداشت و درمان مه ولات ضمن تقدیر از دولت سیزدهم برای اهمیت به حوزۀ سلامت و پیشرفت خدمات به مردم و مراجعین گفت: با هدف محروميت‌زدايی از مناطق كمتر برخوردار، طرح ویزیت و داروی رایگان بیماران در ۹ روستای شهرستان از ابتدای سال جاری اجرا شد که در این راستا به ۷۰۰ نفر از اهالی روستاهای ظهیرآباد، حسن آباد، آلی، قلعه جوق و میاندهی در دو نوبت، سلطان آباد و کاروان پیادۀ حرم تا حرم به همت این شبكه، پویش نیکی و مهر، سپاه، کمیته امداد و هلال احمر ويزيت رايگان شدند و دارو و خدمات درمانی دريافت كردند.
گفتنی‌است، خانوادۀ خیر محترم حاج علی‌اکبر خاکپور در ۲۸ اردیبهشت‌ماه امسال مبلغ هفت میلیارد ریال برای احداث خانۀ بهداشت روستای چنار با زیربنای ۹۰ متر مربع اهدا نمودند و این پروژه با هزینۀ ۲۰ میلیارد ریال احداث شد که ۱۳ میلیارد ریال دیگر از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تامین و افتتاح شد.