با برگزاری آئین افتتاحیه؛

نمایشگاه هنرهای تجسمی دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه آغاز به‌کار کرد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۳/۲۸ ۱۳:۰۹ | تعداد بازدید: 164

آئین افتتاحیۀ نمایشگاه هنرهای تجسمی دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با حضور رئیس و معاون فرهنگی دانشجویی این دانشگاه، رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر، رئیس ادارۀ فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس ادارۀ میراث فرهنگی شهرستان تربت حیدریه برگزار شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در حاشیۀ این مراسم با اشاره به این‌که نمایشگاه هنرهای تجسمی فرصت مغتنمی را برای رشد شخصیتی و تعالی فرهنگی مجموعۀ دانشگاه فراهم کرده است، عنوان داشت: در سند چشم‌انداز توسعۀ دانشگاه به مقولۀ توسعۀ فردی و رشد حوزۀ فرهنگی نگاه ویژه‌ای داریم و یکی از اهدف مهم دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه این است که دانشجویان در کنار فراگیری دانش تخصصی، تا پایان دورۀ تحصیل خود در یک رشته ورزشی و یک شاخۀ فرهنگی نیز به سطح بالایی برسند.

دکتر حسین ابراهیمی‌پور از هنر به‌عنوان جان مایۀ احساسات انسانی یاد کرد و افزود: در این نمایشگاه شاهد تبلور روحیۀ هنرمندانۀ کسانی هستیم که در خط دفاع از جان همنوعان و ترویج سلامت در جامعه نقشی کلیدی دارند و بسیار خرسندیم که این قشر با هنر مانوس هستند. از سویی مشارکت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، شورای اسلامی شهر و اداره میراث فرهنگی مایۀ دلگرمی است که بتوانیم با همین همت جمعی به سمت تعالی فرهنگ و تزریق نشاط به جامعه حرکت کنیم.

گفتنی‌است در این نمایشگاه 150 اثر هنری به مدت سه روز جهت بازدید عموم در نگارخانۀ استاد قاسمی (واقع در مقبرۀ قطب‌الدین‌حیدر) به معرض نمایش درآمده است.