همایش ازدواج پایدار در مه ولات برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۲/۲۴ ۱۳:۲۳ | تعداد بازدید: 142

به همت شبکۀ بهداشت و درمان مه ولات، همایش ازدواج به‌هنگام، آسان، موفق و پایدار با هدف ترویج ازدواج و فرزندآوری در این شهرستان برگزار شد.
دکتر سیما عسکری مدیر شبکۀ بهداشت و درمان مه ولات در این همایش با تاکید بر این‌که بزرگ‌ترین سرمایۀ هر کشور جوانان هستند، گفت: امروز در خدمت شما جوانان عزیزی هستیم که با تکیه بر سنت حسنۀ پیامبر در سال جاری پیوند فرخنده و مبارکی داشته‌اید و این پیوند را تبریک گفته و امیدوارم در سایۀ این پیوند مبارک، آرامش قلبی و سعادت‌مندی نصیبتان گردد و از خداوند متعال زندگی شاد و پر از خیر و برکت همراه عاقبت بخیری را برایتان آرزومندم.
وی بیان داشت: برای ترویج سنت ازدواج، دستگاه‌های دولتی و نهادهای مسئول باید برنامه‌های فرهنگی را در دستور کار خود قرار دهند و از آنجایی که بزرگ‌ترین سرمایۀ هر کشور جوانان آن هستند، رشد و بالندگی آنان مستلزم نگاه ویژه به نیازهای آنان است.
گفتنی‌است، این همایش با حضور همکاران تازه ازدواج کرده در سال‌ جاری، تازه مزدوجین سطح شهرستان، مدرسین کلاس‌های حین ازدواج، سفیران سلامت، نمایندگان ادارات و پرسنل شبکه در سالن بصیرت آموزش و پروش برگزار شد و در پایان به‌رسم یادبود لوح تقدیر و هدایا اهداء شد.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.