به همت گروه جهادی نبض مودّت صورت گرفت:

ویزیت رایگان ۱20 بیمار در اردوی جهادگران سلامت روستای اسدیۀ بخش رُخ

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۶/۲۲ ۰۹:۰۱ | تعداد بازدید: 107

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: 120 بیمار در روستای اسدیۀ بخش رُخ به همت گروه جهادی نبض مودّت پایگاه بسیج دانشجویی شهید اژدری این دانشگاه به‌صورت رایگان ویزیت شدند.

دکتر محمد قربانی با اشاره به این‌که این اردوی جهادی در ادامۀ طرح‌های جهادی پایگاه بسیج دانشجویی شهید اژدری برگزار شد افزود: با هدف ارتقاء سطح بهداشت و سلامت در مناطق کم‌برخوردار به‌وسیلۀ آموزش و پیش‌آگاهی از بیماری‌های پرخطر، این اردو با حضور یک پزشک متخصص قلب و عروق، دو پزشک عمومی، یک نفر از اساتید هیئت علمی رشتۀ مامایی، تیم دارویار همراه و دوازده نفر از دانشجویان کارشناس پرستاری و مامایی برگزار شد.

وی بیان داشت: غربالگری فشار، قند و اکسیژن خون، معاینۀ پزشک متخصص قلب و عروق، نوار قلب، معاینه پزشکان عمومی، مشاوره و معاینات تخصصی زنان و مامایی، ملاحظات بارداری به‌وسیله دستگاه  NST، تامین نسخ دارویی و تزریقات رایگان از خدمات ارائه شده در این اردوی یک‌روزه بود که ۱۲۰ نفر از اهالی روستای اسدیه و سایر روستاهای اطراف از خدمات ارائه شده در این طرح بهره‌مند شدند.

دکتر قربانی در ادامه اظهار داشت: راه‌اندازی پویش‌های مردمی و برگزاری اردوها و طرح‌های جهادی در مناطق مختلف حاشیۀ شهر و همچنین روستاهای کم‌برخوردار از جمله اهداف اصلی پایگاه بوده که دانشجویان بسیجی و جهادگر در قالب گروه جهادی نبض مودّت در کنار همکاری و مشارکت‌های سایر ارگان‌ها و سازمان‌ها به خدمت‌رسانی مردم عزیز این مناطق خواهند پرداخت.