پلمب یک واحد عرضۀ داروهای گیاهی غیرمجاز در تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۳/۲۵ ۱۳:۴۵ | تعداد بازدید: 132

کارشناس مسئول اداره نظارت و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از پلمب یک واحد عرضۀ داروهای گیاهی غیرمجاز در این شهرستان پس از رسیدگی‌های قضایی خبر داد.

الهام صفائیان در تشریح این خبر گفت: دراین مکان که فروش داروهای غیرمجاز و داروهای فاقد برچسب اصالت دارو از سازمان غذا و دارو و در شرایط غیر بهداشتی انجام می‌شد، پس از پیگیری‌های به‌عمل آمده، توسط کارشناسان معاونت‌های درمان و غذا و دارو با همراهی نماینده کلانتری 12 شهرک ولی‌عصر (عج) و با دستور مقام قضایی محل مذکور پلمب و متخلف به مراجع قضایی معرفی گردید.

وی در پایان اظهار داشت: شهروندان جهت دریافت هرگونه خدمات بهداشتی درمانی به پزشکان مربوطه و مراکز دارای مجوز مراجعه نموده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موارد را به اداره نظارت بر درمان دانشگاه به شماره تماس 52228015 اعلام نمایند.

برچسب های خبر