توسط گروه بهداشت عمومی دانشکدۀ بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه؛

کارگاه مراقبت‌های ادغام‌یافتۀ کودک سالم برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۶/۲۴ ۰۹:۲۹ | تعداد بازدید: 146

دکتر فاطمه پورحاجی در خصوص این کارگاه که به همت گروه بهداشت عمومی دانشکدۀ بهداشت برگزار شد، گفت: ارتقای سلامت کودکان یکی از اقدامات مهم برای داشتن جامعه‌اس سالم، پویا و سازنده در آینده است که باید نگاه ویژه‌ای به آن داشت.
دکتر پورحاجی افزود: در این کارگاه مفاهیم مراقبت‌های بهداشتی در کودکان از جمله رشد و تکامل، آشنایی با نوزادان پرخطر، غربالگری‌های بینایی‌سنجی، تغذیۀ صحیح و بهداشت دهان و دندان به دانشجویان علاقمند ارائه شد.
وی با اشاره به این‌که نقش بهداشت در جوانی جمعیت یک نقش محوری و کلیدی است اذعان داشت: اگر بخواهیم به سمت جامعه‌ای پویا و امیدآفرین حرکت کنیم باید حوزۀ بهداشت را جدی‌تر بگیریم چراکه در سند توسعۀ کشور از انسان سالم به عنوان محور توسعۀ پایدار یاد شده و این نکته اهمیت بالای حوزۀ بهداشت در حرکت به سمت جوانی جمعیت را متذکر می‌شود.