گرامیداشت روز جهانی رژیم درمان‌گر در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۲/۲۴ ۰۹:۳۳ | تعداد بازدید: 144

همزمان با روز رژیم درمانگر در مراسمی با حضور معاونین بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از کارشناسان تغذیه در مجموعۀ تحت پوشش این دانشگاه قدردانی به‌عمل آمد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در این مراسم با اشاره به اهمیت نقش رژیم درمان‌گرها در نظام سلامت عنوان داشت: پیروی از اصول تغذیۀ سالم و الگوهای غذایی متعادل و متنوع، تاثیر به‌سزایی در پیش‌گیری و درمان بیماری‌های مزمن دارد و ارتقاء آگاهی افراد جامعه در این خصوص توسط متخصصین رژیم درمانگر صورت می‌گیرد.

دکتر حسین عزیزی افزود: کارشناسان تغذیه با ارائۀ مشاوره‌های لازم و ترویج الگوهای غذایی سالم، افراد را در مسیر داشتن سبک زندگی سالم هدایت می‌کنند.

معاون بهداشت دانشگاه نیز در این جلسه بیان داشت: تغذیه سالم تاثیر شگرفی در سلامتی و پویایی جامعه دارد وکارشناسان تغذیه یکی از مهره‌های کلیدی سیستم بهداشتی کشور در راستای پیشگیری و درمان بیماری‌ها و ارتقای سطح سلامتی افراد جامعه به‌شمار می‌روند.

دکتر الهام بهره‌مند ضمن بیان این موضوع که هر فرد برای داشتن زندگی سالم نیازمند مشاوره و استفاده از راهنمایی‌های یک کارشناس تغذیه است، اظهار داشت:  خدمات ارزشمند کارشناسان و متخصصین تغذیه در جهت کمک به آحاد جامعه برای ایجاد تغییرات مثبت و قابل‌توجه در سبک زندگی در طی سالیان اخیر برکسی پوشیده نیست.

گفتنی‌است در پایان این مراسم با اهدای لوح و هدایا از کارشناسان تغذیه قدردانی به‌عمل آمد.