آغاز برنامۀ مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۱۲/۲۵ ۱۲:۵۳ | تعداد بازدید: 133

رئیس ادارۀ بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از آغاز برنامۀ مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی با اولویت بیماری کووید19 در جمعیت تحت پوشش این دانشگاه خبر داد.

مهندس مهدی سعیدی گفت: این برنامه با اولویت نظارت بر اماکن حساس، پرتردد، نظارت  و کنترل رفتارهای پرخطر در راستای مدیریت بیماری کووید19 از صبح امروز آغاز و تا 15 فروردین‌ماه 1401 انجام می‌شود.

وی ضمن بیان این موضوع که بازرسی‌ها همه روزه از ساعت 8 صبح تا 8 شب در کلیه ایام نوروز صورت می‌گیرد، افزود: از دیگر اقدامات این برنامه نظارت بر سامانه‌های آب‌رسانی با حضور فعال بازرسین بهداشت محیط مجهز به تجهیزات پرتابل سنجش و نمونه‌برداری از آب و موادغذایی از سطوح می‌باشد.

مهندس سعیدی اظهار داشت: همشهریان می‌توانند در صورت مشاهدۀ هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق سامانۀ 190 جهت پیگیری اطلاع‌رسانی نمایند.

برچسب های خبر