معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه:

افزایش آمار مبتلایان به کرونا و موارد بستری را جدی بگیرید

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۴/۱۴ ۱۰:۱۱ | تعداد بازدید: 219

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با اشاره به این‌که افزایش آمار مبتلایان به کرونا و موارد بستری را در چند هفته اخیر جدی بگیرید، گفت: با توجه به آمار منتشر شده و افزایش تعداد مبتلایان به بیماری کرونا و موارد بستری شده در سه هفته اخیر در ایران، باید رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، استفاده از ماسک و تکمیل واکسیناسیون همچنان مد نظر مردم قرار داشته باشد.

دکتر الهام بهره‌مند افزود: انجام واکسیناسیون تاثیر به‌سزایی در افزایش سطح ایمنی جامعه دارد و افرادی که دُز سوم واکسن کرونا را دریافت نکرده‌اند با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت، خانه‌ها و پایگاه‌های بهداشتی نزدیک محل سکونت خود مراجعه و نسبت به تکمیل واکسن خود اقدام نمایند.

وی تصریح کرد: افراد در صورت مشاهده علائم بیماری به مراکز منتخب جهت نمونه‌گیری و انجام آزمایش مراجعه نمایند تا درصورت ابتلا اقدامات مورد نیاز از جمله قرنطینه و رعایت نکات بهداشتی را انجام دهند.

برچسب های خبر