انتخاب میلاد حضرت فاطمۀ زهرا (س) به‌عنوان روز زن، اوج تکریم و بزرگداشت مقام زن و مادر را نشان می‌دهد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۱۱/۰۳ ۰۸:۰۰ | تعداد بازدید: 75

رئیس دانشگاه علوم پزشكی تربت حیدریه گفت: انتخاب میلاد حضرت فاطمۀ زهرا (س) اسوه تقوی و معنویت و آموزگار خوب شهادت به عنوان روز زن، یادآور جایگاه رفیع و مرتبت والای زن و مادر در فرهنگ اسلامی را نشان می‌دهد.

دکتر حسین ابراهیمی‌پور در پیامی به مناسبت سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و هفته گرامی‌داشت مقام زن و مادر افزود: حضرت فاطمه (س) الگوی جامعی است که نه تنها تمام هویت‌های کمالی یک زن، بلکه جمیع فضائل متصور برای یک انسانِ کامل در ایشان خلاصه شده و بی‌تردید انتخاب میلاد این بانوی بزرگوار به‌عنوان روز زن، اوج تکریم و بزرگداشت مقام زن و مادر را متصوّر می‌سازد؛ بزرگ‌داشتی بزرگ و مسئولیت‌آفرین که شأن و جایگاه آرمانی زنان جامعه را به افق‌های دور و ابدی پیوند می‌زند.

دکتر ابراهیمی‌پور بیان داشت: در حقیقت این میلاد پربرکت بهانه‌ای است برای قدردانی از همراهان همیشگی، زنانی که در کنار نقش پراهمیت خود در خانواده دوشادوش مردان در جامعه گام برمی‌دارند و یک لحظه سکون و ایستایی را برخود نمی‌پسندند، مادرانی که شهدا از دامان آنان رو به سوی شهادت گام برداشتند تا پرچم عزت، شرف و مردانگی برای همیشه در اهتزاز بماند.

اینجانب فرارسیدن میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و هفته گرامی‌داشت مقام زن و مادر را به بانوان کشور عزیزمان به‌ویژه بانوان شاغل در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تبریک و شاد باش گفته و از خداوند بزرگ و منان سعادت و توفیق روزافزون را برای همه آرزومندم.