اولین زیر کمیتۀ حمایتی تشویق و ترغیب صیانت از جمعیت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۱۰/۲۲ ۰۹:۲۲ | تعداد بازدید: 133

رئیس ادارۀ سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: اولین زیر کمیتۀ حمایتی تشویق و ترغیب صیانت از جمعیت در این دانشگاه با محوریت جوانی جمعیت و حمایت از خانواده با حضور اعضا برگزار شد.

زهره حسینی با اعلام این خبر اظهار داشت: در این جلسه شاخص‌هایی نظیر سال‌خوردگی جمعیت، عوامل کاهش نرخ باروری، مشکلات تک‌فرزندی و سنین ازدواج به‌موقع و... مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی افزود: با توجه به کاهش موالید و ازدواج و افزایش طلاق در سال‌های اخیر، برای صیانت از جمعیت و افزایش موالید، ضروری است همۀ دستگاه‌ها و سازمان‌های مرتبط در راستای تحقق این برنامه همکاری لازم را با یکدیگر داشته باشند و اقدامات جدی و فوری در این زمینه انجام شود.

حسینی بیان داشت: در این جلسه ضمن ارائۀ دستورالعمل "قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت" در خصوص وظایف تعیین شده جهت افزایش رشد نرخ باروری و باروری ایمن و سالم در خصوص ارتقاء آگاهی مردم در زمینه‌های ازدواج آسان، فرزندآوری در سنین مناسب، عوارض تک‌فرزندی و راه‌های پیشگیری از ناباروری، تسهیل در خصوص شرایط لازم برای مرخصی‌های حین زایمان و پس از زایمان مادران، ایجاد قوانین حمایتی را برای کارکنان زن دارای فرزند زیر 5 سال، ارائۀ سبد غذایی و بسته‌های بهداشتی به مادران باردار، شیرده و دارای کودک زیر 5 سال و... بحث و تبادل نظر صورت گرفت.