بازدید تیم ارزیاب رشتۀ پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۲/۲۳ ۰۸:۲۴ | تعداد بازدید: 231

اعضای تیم ارزیاب رشتهٔ پزشکی عمومی با حضور در این شهرستان از زیرساخت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بازدید کردند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در حاشیه این بازدیدها با اشاره به این‌که در بازدید سال قبل هیئت ارزیاب رشتۀ پزشکی، موافقت اصولی تاسیس دانشکدۀ پزشکی صادر شده است گفت: دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با توجه به خدمت‌رسانی به حدود یک میلیون نفر جمعیت در منطقه و موقعیت خاص جغرافیایی از ظرفیت بسیار خوبی برای راه‌اندازی دانشکده و رشتۀ پزشکی برخوردار است.

دکتر حسین ابراهیمی‌پور ضمن تقدیر از تلاش مسئولین برای راه‌اندازی دانشکدۀ پزشکی افزود: با تلاش‌های نمایندۀ مردم تربت حیدریه، مه ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی، در سفر هیئت دولت به استان مبلغ 250 میلیارد ریال برای تکمیل دانشکدۀ پزشکی اعتبار در نظر گرفته شده است.

دکتر ابراهیمی‌پور اظهار داشت: در قانون بودجۀ سالانه، زیربنای پردیس دانشگاه از 5 هزار مترمربع به 16 هزار مترمربع افزایش پیدا کرده است و بودجۀ سالانه نیز از 56 میلیارد ریال به 160 میلیارد ریال افزایش یافته است.

گفتنی‌است اعضای تیم ارزیاب به سرپرستی دکتر مریم کاشانیان از پردیس دانشگاه، بیمارستان‌های آموزشی درمانی امام حسین (ع) و نهم دی، مراکز خدمات جامع سلامت زنده‌یاد مسعود محقق و مهندس حمید رمضانی شهرک ولی‌عصر(عج)، آزمایشگاه‌ها، کلاس‌ها و امکانات آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بازدید و در نشست هم‌اندیشی با حضور نماینده مردم تربت حیدریه، مه‌ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان، خیرین حوزه سلامت، رئیس، اعضای هیئت رئیسه و اعضای هیئت علمی دانشگاه شرکت کردند.