با مداخله‌گران غیرمجاز طب سنتی برخورد می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۵/۰۹ ۱۱:۴۹ | تعداد بازدید: 207

کارشناس مسئول ادارۀ نظارت و اعتباربخشی مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از برخورد جدی با مداخله‌گران غیرمجاز حوزۀ طب سنتی در امر آموزش و درمان بیماران خبر داد.

الهام صفاییان اظهار داشت: با توجه به ابلاغ وزارتی در خصوص رصد و نظارت بر فعالیت شاغلین حوزۀ طب ایرانی و مکمل و تبلیغات پیرامون آن؛ کنترل و نظارت و توقف فعالیت مداخله‌گران غیرمجاز و همچنین آگاهی جامعه جهت دریافت خدمات طب ایرانی و مکمل غیرمجاز در دستور کار این معاونت قرار گرفت.

وی افزود: در حال حاضر تنها مرکز تخصصی مورد تایید این اداره که مجاز به انجام خدماتی از قبیل سم‌زدایی، حجامت، فصد، مزاج‌شناسی، غمز، عنبیه‌شناسی، زالو درمانی و ... در آدرس: خیابان فردوسی یک، کوچه شیر چهار سوق ساختمان پزشکان شفا تحت نظر دکترای تخصصی phd طب سنتی مشغول به فعالیت می‌باشد.