در آغاز دومین دهۀ ایمنی راه‌ها عنوان شد:

به خاطر داشته باشید، حمایت کنید، عمل کنید

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۸/۲۹ ۱۰:۳۹ | تعداد بازدید: 110

کارشناس برنامۀ پیشگیری از حوادث معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه هم‌زمان با آغاز دومین دهۀ ایمنی راه‌ها و روز جهانی یادبود قربانیان حوادث ترافیکی (سومین یک‌شنبه ماه نوامبر مصادف با 30 آبان ماه)، ضمن اشاره به شعار امسال " به خاطر داشته باشید، حمایت کنید، عمل کنید "، گفت: در ميان حوادث ناگوار و ناخواسته‌اي كه زندگي بشر را تهديد مي‌كند حوادث ترافيكي بدون شك از ناگوارترين آن‌هاست كه اکثر قربانیان آن از قشرجوان و مولد جامعه می‌باشند.

جواد علی‌ نژاد بیان کرد: سرعت غیر مجاز، نبستن کمربند ایمنی خودرو، استفاده نکردن از صندلی ایمنی کودک در خودرو، عدم استفاده از کلاه ایمنی در بین راکبین وسایل نقلیه دوچرخ، استفاده از تلفن همراه حین رانندگی، مصرف الکل و مواد روان گردان و داروهای خواب‌آور قبل از رانندگی، دیده نشدن و ندیدن عابران پیاده درشب، خستگی و خواب آلودگی حین رانندگی از جمله مهم‌ترین عوامل خطرحوادث ترافیکی هستند.

وی ادامه داد: با توجه به اهمیت موضوع پیشگیری از سوانح و حوادث ترافیکی، سازمان ملل اقدام به برگزاری جهانی دومین دهۀ اقدام برای ایمنی راه‌ها نموده است و دومین دهۀ ایمنی راه‌ها (2030-2021) آغاز شده است.

لازم به ذکر است در همین راستا به‌منظور برنامه‌ریزی جهت اجرای اقدامات موثر پیش‌گیرانه از سوانح و حوادث ترافیکی در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، نشستی با حضور نمایندگان شورای اسلامی شهر، پلیس راهور، شهرداری، اداره آموزش و پرورش، اداره راه و شهرسازی، اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی و شبکه‌های بهداشت و درمان مه ولات و زاوه، در معاونت بهداشت برگزار گردید که رفع نقاط حادثه خیز جاده‌های درون‌شهری و برون‌شهری، راه‌اندازی مرکز کنترل ترافیک شهرستان و برگزاری جلسۀ آموزشی ویژه مدیران مدارس از مهم‌ترین مصوبات این نشست بوده است.