بیش از ۱00 مرکز درمانی دولتی و خصوصی آمادۀ ارائۀ خدمت در موج هشتم کرونا

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۰/۱۸ ۰۸:۱۸ | تعداد بازدید: 75

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: 4 بیمارستان و 100 مرکز درمانی دولتی و خصوصی در شهرستان‌های تحت‌پوشش دانشگاه به حالت آماده باش درآمده و آمادۀ ارائۀ خدمات می‌باشند.

دکتر حسین عزیزی در جلسۀ قرارگاه مدیریت بیماری کرونای دانشگاه که با حضور رئیس دانشگاه و اعضای قرارگاه برگزار شد اظهار داشت: با توجه به آغاز موج هشتم بیماری کرونا در کشور، استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود در جهت اجرای برنامه‌های درمان بیماران کووید19 در دستور کار قرار گرفته و این موضوع توجه ویژه و همکاری همه‌جانبۀ تمام بخش‌های سازمان را می‌طلبد.

وی افزود: به‌منظور کنترل و مدیریت بیماری کرونا، پیش‌بینی نیروی انسانی مورد نیاز برای پاسخ به موج هشتم کرونا با هماهنگی معاونت توسعه انجام شده و تمهیدات لازم برای توسعۀ تخت‌ها و بخش‌های درمانی نیز انجام شده است.