نماینده مردم تربت حیدریه، زاوه و مه‌ولات در مجلس شورای اسلامی:

تربت حیدریه از ظرفیت‌های تبدیل شدن به قطب درمان جنوب خراسان رضوی برخوردار است

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۵/۲۷ ۱۵:۳۴ | تعداد بازدید: 135

نمایندۀ مردم شهرستان‌های تربت حیدریه، زاوه و مه‌ولات در مجلس شورای اسلامی گفت: اتفاقات بزرگی در حوزۀ سلامت منطقه رخ داده است و امروز شاهد آن هستیم که تربت حیدریه از ظرفیت‌های تبدیل شدن به قطب درمان جنوب استان برخوردار است.

دکتر محسن زنگنه در نشست با رئیس سازمان اورژانس کشور که در جریان بازدید از توانمندی‌های اورژانس 115 تربت حیدریه انجام شد، عنوان داشت:  تقریبا ۷۰ درصد ناوگان آمبولانس منطقه تربت حیدریه قدمت بالای ۱۵ سال دارد و با توجه به موقعیت جغرافیایی خاص و استراتژیک این شهرستان نوسازی آمبولانس‌ها یک امر ضروری است.

دکتر زنگنه افزود: در مجموعۀ تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به 12 تا 15 آمبولانس جدید نیاز است و امیدواریم با گشایش‌هایی که مجلس شورای اسلامی در این خصوص داشته، شاهد تخصیص این آمبولانس‌ها به مجموعۀ دانشگاه باشیم.

معاون استاندار و فرماندار ویژۀ تربت حیدریه نیز در این نشست اظهار داشت: راه‌اندازی بیمارستان امام حسین (ع) یکی از اتفاقات بزرگ تاریخ سلامت منطقه بود که رقم خوردن آن باعث ایجاد نیازهای جانبی از جمله راه‌اندازی اورژانس هوایی شده و باتوجه به آماده‌سازی پد بالگرد در این بیمارستان امیدواریم شاهد بهره‌برداری از اورژانس هوایی در آیندۀ نزدیک باشیم.

مهندس علی‌اکبر کی‌پور تکمیل پایگاه‌های اورژانس در حال احداث را یک ضرورت برشمرد و گفت: در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ۲۰ پایگاه اورژانس شهری و جاده‌ای دارد که طبق برنامه پوشش فراگیر باید به ۲۶ پایگاه برسد و برای رسیدن به این نقطۀ هدف نیاز به همراهی و مساعدت وزارت بهداشت و سازمان اورژانس کشور داریم.