معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه:

تغذیۀ نوزادان با شیر مادر نیازمند حمایت جدی و موثر است

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۵/۱۰ ۱۳:۳۹ | تعداد بازدید: 50

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ضمن اشاره به شعار امسال "قدمی به جلو برای تغذیۀ شیرخوار با شیر مادر؛ آموزش و حمایت"، برحمایت جدی و موثر در این خصوص تاکید کرد.

دکتر الهام بهره‌مند همزمان با آغاز هفته جهانی شیر مادر گفت: در قرآن و احادیث تاکید فراوانی دربارۀ شیر مادر شده است و تحقیقات علمی نیز مبین این موضوع است که ترکیب شیر مادر با برطرف کردن نیازهای تغذیه‌ای و ایمنی شیرخوار کاملا برای تغذیۀ وی طراحی شده است.

وی افزود: شیر مادر نه تنها نیازهای ایمونولوژیکی شیرخوار را برطرف می‌کند، بلکه در پیشگیری از عفونت‌ها نیز کمک کننده است و همچنین منجر به ارتباط بین مادر و کودک بدون توجه به موقعیت و شرایط وی شده و امنیت غذایی نوزادان را از همان ابتدا تامین می‌کند.

وی ادامه داد: متاسفانه پاندمی کرونا در دو سال گذشته باعث خلل در امر مشاورۀ شیردهی و لزوم رعایت فاصله‌گذاری فیزیکی، منجر به مراجعۀ کمتر مادران به مراکز بهداشتی و حمایت ناکافی مادر و شیرخوار شد که بایستی با برنامه‌ریزی این چالش، هرچه سریع‌تر برطرف گردد و مادران پس از زایمان باید به سمت واحدهای مشاورۀ شیردهی در مراکز خدمات جامع سلامت هدایت شوند.

دکتر بهره‌مند با بیان این که حمایت همسر و خانواده در فعالیت شیردهی مادران بسیار تاثیرگذار خواهد بود تصریح کرد: قطعا هر فعالیتی که به وسیلۀ هر فردی برای داشتن فضایی مناسب‌تر و بهتر انجام می‌شود تا تغذیه با شیر مادر برای مادران و کودکان راحت‌تر صورت گیرد، یک خدمت بزرگ است که پاداش آن نزد خداوند متعال محفوظ خواهد بود.