تقدیر وزیر بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه به‌عنوان دانشگاه برتر در حوزۀ مشارکت اجتماعی سلامت

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۱۲/۲۴ ۱۴:۱۹ | تعداد بازدید: 171

دکتر بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه به‌عنوان دانشگاه برتر در حوزۀ مشارکت اجتماعی سلامت تقدیر کرد.

متن پیام دکتر بهرام عین‌اللهی بدین شرح است:

دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

باسلام

خدمت خالصانه و جلب رضایت حق‌تعالی عرصه‌ای بیکران است که توفیق عمل به آن، رحمت و الطاف الهی را موجب می‌گردد. بی‌شک، تلاش و همت شما در راستای نیل به جامعه‌ای سالم در این گنبد دوار به یادگار خواهد ماند و این باقیات صالحات چون چراغی فرآروی زندگی شما خواهد بود.

بسی شایسته است از شما که با دستانی مهربان و عزمی راسخ، در کوی دل، حدیث خدمت بی‌منت را سروده‌اید به‌عنوان دانشگاه برتر در حوزه مشارکت اجتماعی سلامت صمیمانه قدردانی نموده و این لوح سپاس را به شکرانۀ اندیشۀ شکوهمندتان پیشکش محضر شریف‌تان نماییم.

امید است تلاش‌های روزافزون‌تان در راستای ترویج فرهنگ امر خیر در حوزۀ سلامت، همواره تداوم یافته و سلامتی و سعادت قرین لحظات زندگی شما باشد.