جایزۀ نوبل ایرانی در دستان دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۳/۱۶ ۰۷:۳۵ | تعداد بازدید: 1149

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: علی عباس‌زادۀ چراغعلی، دانشجوی مقطع کارشناسی پرستاری این دانشگاه موفق به کسب جایزۀ نوبل ایرانی شد.

دکتر محمد قربانی افزود: همایش ملی شصت‌ویکمین سال جایزۀ البرز در بخش نخبگان با حضور وزیر بهداشت، مسئولین کشوری و برگزیدگان در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار و از علی عباس‌زادۀ چراغعلی، دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه که موفق به کسب جایزۀ نوبل ایرانی شده است تقدیر به‌عمل آمد.

وی اظهار داشت: جایزۀ البرز "معروف به جایزۀ نوبل ایرانی" اولین و با سابقه‌ترین جایزۀ علمی کشور است که هر ساله به دانشمندان، مخترعان برتر و دانشجویان نخبۀ کشور با اهدای جوایز نقدی، نشان، تندیس و گواهی جایزۀ البرز برگزار می‌شود.

دکتر قربانی ضمن تقدیر از دانشجوی نخبۀ این دانشگاه برای کسب این جایزۀ ارزشمند تصریح کرد: هم‌زمان با شصت‌ویکمین سال تاسیس بنیاد فرهنگی البرز، به نخبگان علمی و مخترعین کشور در حوزه‌های علوم مختلف و شرکت‌های دانش بنیان، جایزۀ ویژۀ نوبل ایرانی اعطا شد.