در طرح شهید صدرزاده صورت گرفت:

حضور جمعی از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در شهر قم

تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۹/۱۳ ۰۸:۵۴ | تعداد بازدید: 395

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: جمعی از کارکنان این دانشگاه در طرح "شهید صدرزاده" (دورۀ آموزشی فرهنگی کارکنان نظام سلامت) در شهر قم حضور یافتند.

دکتر محمدرضا رضائی‌منش افزود: این دورۀ آموزشی با حضور ۴۰ نفر از کارکنان در شهر مقدس قم و با شرکت در کارگاه‌هایی با موضوع استحکام بنیان خانواده، سبک زندگی مهدوی و سنت‌ها و قواعد الهی برگزار شد.

وی اظهار داشت: زیارت حرم حضرت معصومه (س) و مسجد مقدس جمکران و بازدید از موزۀ حرم و موزۀ دین و زندگی مسجد جمکران از دیگر برنامه‌های این اردوی سه روزه در شهر قم بود.
گفتنی‌است نخستین طرح سراسری شهید صدرزاده با مشارکت معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی قم در ۳۰ دورۀ سه روزه و با شرکت کارکنان نظام سلامت از تمام استان‌های کشور تا بهمن‌ماه ادامه خواهد شد.