خطر موج ششم کرونا زیر سایۀ سنگین اُمیکرون/ کرونا را همچنان جدی بگیرید

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۱۰/۲۰ ۰۸:۴۰ | تعداد بازدید: 185

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه نسبت به وقوع موج ششم کرونا با محوریت سویۀ اُمیکرون هشدار داد.

دکتر حسین ابراهیمی‌پور با بیان این‌که قدرت انتقال اُمیکرون پنج تا شش برابر بیشتر از سویه‌های قبلی است گفت: این تصور که سویۀ اُمیکرون علائم خفیفی دارد و به بستری و مرگ منجر نمی‌شود تصوری نادرست و غلط محسوب می‌شود.

وی اظهار داشت: آمار موارد بستری‌های ناشی از اُمیکرون به‌ویژه در بخش مراقبت ویژه در کشورهای مختلف به سرعت رو به افزایش است و این مهم نشان‌دهندۀ این است که همچنان در کنار تکمیل واکسیناسیون، رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، استفاده از ماسک، فاصله‌گذاری اجتماعی و عدم حضور در دور‌همی‌ها ضروری می‌باشد و سهل‌انگاری و عادی‌انگاری می‌تواند کشور را با موج جدیدی از ابتلا و بستری روبرو کند.

دکتر ابراهیمی‌پور با اشاره به این‌که شناسایی زودهنگام نقش موثری در کنترل آن دارد افزود: در صورت ابتلا به بیماری حتما توصیه‌های پزشکان را رعایت نموده و در صورت نیاز به خدمات تخصصی و بستری حتما اقدامات لازم را انجام دهید تا از عوارض بیماری جلوگیری شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با بیان این‌که همچنان باید کرونا را جدی بگیریم تصریح کرد: در حال حاضر شرایط این بیماری در کشور بسیار شکننده است و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی باید بیشتر از گذشته مدنظر قرار گیرد.