دانشجوی دختر دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه مقام سوم مسابقات دارت منطقۀ 9 کشور را کسب کرد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۹/۱۱ ۱۴:۳۶ | تعداد بازدید: 147

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: عارفه تعالی، دانشجوی دختر این دانشگاه مقام سوم مسابقات دارت دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی منطقۀ 9 کشور را کسب کرد.

دکتر محمدرضا رضایی‌منش افزود: این جشنوارۀ ورزشی به میزبانی شهرستان اسفراین در استان خراسان شمالی برگزار شد که در رشتۀ دارت 19 بازیکن با هم به رقابت پرداختند.

وی اظهار داشت: دانشجویان دختر این دانشگاه ظرفیت بالایی برای کسب رتبه‌های ورزشی را دارا هستند و یکی از اهداف این معاونت در حوزۀ تربیت‌بدنی شناسایی چنین استعدادهایی هست و در همین راستا برگزاری چنین رویدادهای ورزشی برای بانوان باعث شناخت و برنامه‌ریزی برای آموزش حرفه‌ای رشته‌های ورزشی و کسب مقام‌ها در سطوح بالاتر می‌شود.