نماینده مردم تربت حیدریه، مه‌ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی:

راه‌اندازی دانشکده پزشکی سرآغاز تحولی عظیم در حوزهٔ سلامت منطقه خواهد بود

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۲/۲۳ ۰۸:۴۶ | تعداد بازدید: 210

نماینده مردم تربت حیدریه، مه‌ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی راه‌اندازی رشته پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه را یک مطالبه مردمی توصیف کرد که می‌تواند منشأ تحولات عظیم در حوزهٔ سلامت منطقه باشد.

دکتر محسن زنگنه در نشست با اعضای هیئت بورد پزشکی وزارت بهداشت، بر عزم جدی در مجموعه شهرستان برای راه‌اندازی رشته پزشکی تاکید کرد و گفت: حوزهٔ سلامت یکی از ارکان توسعه در منطقه است و در مسیر فراهم نمودن زیرساخت‌های لازم همهٔ توان خود را به‌کار بسته‌ایم.

دکتر زنگنه تلاش‌های مجموعه دانشگاه علوم پزشکی را یک کار بزرگ جهادی خواند و عنوان داشت: وفاق و همدلی در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه نقطه قوت این مجموعه است و همین اصل مهم موجب شده تا امروز شاهد تحولات مثبتی در سلامت منطقه به‌خصوص در حوزه زیرساختی باشیم.

برچسب های خبر