راه‌اندازی کلینیک سیّار مشاوره و تست بیماری اچ آی وی در شهرستان تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۹/۱۷ ۰۸:۴۵ | تعداد بازدید: 127

رئیس ادارۀ پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از راه‌اندازی کلینیک سیّار مشاوره و تست بیماری اچ آی وی در این شهرستان خبر داد.

محمدرضا اعتصامی‌راد با بیان این‌که کلیه فرآیندهای مشاوره و تست بیماری اچ آی وی در این مکان به‌صورت کاملا محرمانه و رایگان صورت می‌گیرد، اظهار داشت: این کلینیک در حال حاضر در حاشیۀ میدان 22 بهمن شهرستان از ساعت 8 صبح الی 7 بعدازظهر آمادۀ پاسخگویی به مراجعین محترم می‌باشد.

وی ادامه داد: تنها راه تعیین کردن این‌که فردى به ویروس اچ آی وی آلوده شده است، انجام آزمون تشخیص مخصوص آن است و بسیارى از افرادى که به این ویروس آلوده مى‌شوند تا سال‌ها علامتى ندارند و این موضوع ضرورت انجام تست را در افراد پرخطر بیان می‌کند.

اعتصامی‌راد گفت: انکار و سکوت در مورد بیماری اچ آی وی سبب گسترش این بیماری می‌شود و آسیب‌های پنهان زیادی برای جامعه دارد که امیدواریم شاهد مشارکت مردم در این خصوص باشیم.

برچسب های خبر