در نامه وزیر بهداشت به مقام معظم رهبری عنوان شد:

رضایت رهبر انقلاب از خادمان سلامت، پشتوانه‌ای معنوی برای خدمت مضاعف است

تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۱/۰۲ ۱۳:۰۵ | تعداد بازدید: 176

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طی نامه‌ای به رهبر معظم انقلاب، اظهار رضایت ایشان در سخنرانی نوروزی از عملکرد خادمان سلامت را پشتوانه‌ای معنوی برای اهتمام مضاعف به ادامۀ مسیر مورد تأیید معظم‌له در دولت مردمی آیت الله رییسی به‌ویژه در عرصۀ «رشد تولید» کالاها و خدمات سلامت محور دانست.

به گزارش وبدا، دکتر بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامه‌ای به رهبر معظم انقلاب از اظهار رضایت حضرت آیت الله خامنه‌ای از جامعه سلامت کشور قدردانی کرده و آن را پشتوانه‌ای معنوی برای اهتمام مضاعف به ادامه مسیر مورد تأیید معظم‌له در دولت مردمی آیت الله رییسی به‌ویژه در عرصۀ «رشد تولید» کالاها و خدمات سلامت محور دانست.

به گزارش وبدا، متن نامۀ وزیر بهداشت به رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است:

محضر مبارک رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت امام خامنه‌ای «ادام الله ظله الشریف»

سلام علیکم

ضمن تبریک سال نو که با ماه مبارک رمضان همراه و از شمیم دو بهار قرآن و طبیعت عطرآگین گردیده است، به استحضار خاطر شریف می‌رساند؛

اظهار رضایت حضرت‌عالی در بیانات گران‌قدر نخستین روز سال در حرم مطهر رضوی نسبت به عملکرد جامعۀ سلامت از جمله در مهار کرونا، دستاوردهای علمی و احداث مراکز درمانی، مایۀ شکرگزاری و مباهات و نشان افتخاری بر لوح ضمیر‌ خادمان سلامت و پشتوانه‌ای معنوی برای اهتمام مضاعف به ادامۀ مسیر مورد تأیید معظم له در دولت مردمی است.

بی‌تردید دستاوردهای نظام سلامت که به تعبیر حضرت‌عالی، نشان از اقتدار ملت ایران دارد؛ با مدد الهی، حمایت‌های آن رهبر عظیم‌الشأن و هدایت‌های رییس جمهور محبوب و انقلابی حاصل گردیده است که عنایت مشفقانه آن رهبر عزیز به این دستاوردها، انگیزه مجاهدت خادمان سلامت را افزون‌تر و ایشان را به‌ویژه در «رشد تولید» که عنوان جهت‌بخش آن بر تارک سال نو می‌درخشد، در حوزۀ کالاها و خدمات سلامت محور مصمم‌تر و امیدوارتر می‌نماید.

از خداوند متعال، توفیق پیروی از رهنمودهای حکیمانه آن رهبر فرزانه را خواستارم.

بهرام عین اللهی

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی