سرپرست دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه منصوب شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۹/۱۱ ۱۵:۰۲ | تعداد بازدید: 1113

در ابلاغی از سوی دکتر حسین ابراهیمی‌پور، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، مسعود سعادت‌ نژاد به‌سمت سرپرست دفتر ریاست و روابط عمومی این دانشگاه منصوب شد.

در متن این ابلاغ آمده است: جناب آقای مسعود سعادت نژاد، با سلام و احترام، نظر به شایستگی و تعهد جناب‌عالی در خدمت‌گذاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، به‌موجب این ابلاغ به‌سمت "سرپرست دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه" منصوب می‌شوید. نظر به اهمیت این جایگاه، انتظار می‌رود با بهره‌مندی از ظرفیت‌های موجود و تعامل سازنده با ارکان مدیریتی دانشگاه در انجام امور محوله کوشا باشید، امید است با عنایت خداوند بزرگ و در سایۀ توجهات حضرت ولی‌عصر (عج) در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و تحقق برنامه‌های دانشگاه موفق باشید.

مسعود سعادت‌نژاد سمت‌هایی همچون مسئول روابط عمومی و مسئول حراست بیمارستان آموزشی درمانی امام حسین (ع) را در کارنامۀ خود دارد.

گفتنی‌است پیش از این غلامرضا میری مسئول دفتر ریاست و مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه را بر عهده داشت و پس از 30 سال خدمت صادقانه، به کسوت بازنشستگی نائل آمد.