اجرای طرح ملی سلامت روان در دانشگاه:

سلامت روان به خانه‌های شما می‌آید

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۱۰/۲۱ ۱۱:۳۳ | تعداد بازدید: 107

مسئول واحد سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: دومین پیمایش ملی سلامت روان از 15 دی‌ماه تا 15 اسفندماه همزمان با سراسر کشور در جمعیت تحت پوشش این دانشگاه برگزار می‌شود.

سمیه نزهتی به‌دنبال اعلام این خبر گفت: این پیمایش با هدف بررسی تعیین شیوع و میزان شدت مشکلات اعصاب و روان در جمعیت ۱۵ تا ۶۴ سال کشور، تعیین میزان استفاده از خدمات سلامت روان و انواع آن‌ها و تعیین هزینه‌های ابتلاء به مشکلات اعصاب و روان و نحوۀ پرداخت آن اجرا خواهد شد.

وی با اشاره به این‌که این پیمایش با حضور کارشناسان سلامت روان دانشگاه و با حضور در درِ منازل اجرا خواهد شد افزود: در اجرای این طرح اولویت نیازهای مردم در مورد مشکلات اعصاب و روان و دلایل عدم بهره‌مندی از خدمات، تعیین و پس از بررسی، برنامه‌ریزی‌های لازم برای تامین خدمات مورد نیاز در حوزۀ سلامت صورت خواهد پذیرفت.

گفتنی است نتایج مطالعات قبلی که در سال 1390 انجام شد باعث سیاستگذاری‌های نوینی در حوزۀ ارائۀ خدمات سلامت روان و ایجاد افزایش دسترسی رایگان مردم به‌خصوص حاشیۀ شهرها به روانشناس بالینی به‌صورت رایگان شد.