در حاشیۀ سفر رئیس سازمان اورژانس کشور به تربت حیدریه عنوان شد:

سه پایگاه اورژانس تا پایان سال به مجموعۀ تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه اضافه می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۵/۲۷ ۱۵:۱۸ | تعداد بازدید: 128

رئیس سازمان اورژانس کشور با سفر به تربت حیدریه از امکانات، تجهیزات و توانمندی‌های اورژانس پیش بیمارستانی در مجموعۀ تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بازدید کرد.

دکتر جعفر میعادفر در این بازدید ضمن مثبت ارزیابی کردن اتفاقات رقم خورده در حوزۀ اورژانس پیش‌بیمارستانی تربت حیدریه، گفت: آن‌چه در مجموعۀ سلامت این منطقه شاهد هستیم نمود یک همدلی و وحدت سازنده است که نویدبخش روزهای روشنی برای مردم خواهد بود.

وی با اشاره به این‌که تربت حیدریه نیاز به نوسازی ناوگان آمبولانسی دارد افزود: در سال جاری با مساعدت مجلس شورای اسلامی اعتبارات خوبی جهت نوسازی و تجهیز ناوگان آمبولانسی کشور اختصاص یافته و تربت حیدریه نیز جزو اولویت‌های سازمان اورژانس در این نوسازی خواهد بود.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه نیز در این بازدید با تشریح توانمندی‌های اورژانس 115 دانشگاه بیان داشت: در حال حاضر در سه شهرستان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه 20  پایگاه فعال اورژانس داریم که تا پایان سال این تعداد به ۲۳ پایگاه افزایش خواهد یافت.

دکتر محمجواد امیری در خصوص وضعیت آمبولانس‌ها و نیاز اورژانس دانشگاه به نوسازی این ناوگان گفت: در حال حاضر در منطقه تربت حیدریه ۳۰ دستگاه آمبولانس داریم که از این تعداد ۲۰ آمبولانس فعال و ۱۰ خودرو پشتیبان هستند اما تقریبا ۷۰ درصد این ناوگان بالغ بر ۱۵ سال قدمت دارند و نوسازی آن‌ها یک مطالبه مهم و جدی است.

گفتنی‌است دکتر میعادفر در این سفر یک روزه از پایگاه‌های اورژانس شماره 2 شهری، جاده‌ای شادمهر و جاده‌ای ثامن‌الائمه (ع) بازدید کرد و شاهد نخستین پرواز اورژانس هوایی در انتقال بیمار از بیمارستان امام حسین (ع) تربت حیدریه بود.