هم‌زمان با روز جهانی داوطلب عنوان شد:

فعالیت بیش از 42000 سفیر سلامت در مجموعۀ تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۹/۱۴ ۱۱:۳۴ | تعداد بازدید: 68

مدیر گروه آموزش و ارتقاء سلامت جامعۀ معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از مشارکت فعال بیش از 42000 سفیر سلامت و 1920 رابط سلامت محله در جمعیت تحت پوشش این دانشگاه خبر داد.

الهه گرامی‌پور هم‌زمان با 14 آذرماه " روز جهانی دواطلب " بیان کرد: برنامۀ غربالگری، اطلاع‌رسانی و آموزش‌های عمومی جامعه و مشارکت در شناسائی اولویت‌های سلامت منطقه، همکاری در تماس‌های تلفنی با مردم در غربالگری کرونا، آموزش ساکنین مناطق روستایی و مشارکت در تهیه و توزیع پک‌های بهداشتی از جمله اقداماتی است که داوطلبین سلامت در آن همکاری داشته‌اند.

وی با اشاره به این‌که در سرتاسر جهان، داوطلبان به‌صورت فردی یا گروهی در فعالیت‌های بهداشتی ارتقاء دهندۀ سلامت جامعه مانند کمک به گروه‌های آسیب‌پذیر، اصلاح اطلاعات نادرست، شرکت می‌کنند، گفت: با توجه به اهمیت و نقش تاثیرگذار مردم در مسیر ارتقاء سلامت جامعه، برنامۀ هر خانه یک پایگاه سلامت با هدف گسترش مشارکت آگاهانۀ مردم در عرصۀ تامین، حفظ و ارتقاء سلامت خود و خانواده به‌عنوان راه کار اساسی اجتماعی‌سازی سلامت در حال اجرا می‌باشد که در این برنامه در هر خانواده یک نفر به‌عنوان سفیر سلامت خانواده آموزش دیده و برای مراقبت از سلامت خود، خانواده و جامعه توانمند می‌شود.

گرامی‌پور در تشریح این برنامه افزود: در این فرآیند، سفیر سلامت توانائی‌های لازم را برای برقراری ارتباط بین نظام سلامت و خانواده پیدا کرده و در واقع نقش پل ارتباطی نظام سلامت و خانواده را ایفا می‌کند و به ازای هر 40 سفیر سلامت خانوار، یک رابط سلامت محله وجود دارد و تعامل بیشتر بین نظام سلامت و سفیران سلامت خانوار با همکاری رابطین سلامت امکان‌پذیر می‌گردد.