مرکز خیریۀ دیالیز شهرستان زاوه افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۹/۰۲ ۰۸:۳۶ | تعداد بازدید: 148

مدیر شبکه بهداشت و درمان زاوه از افتتاح مرکز خیریۀ دیالیز این شهرستان در درمانگاه پاسارگاد شهر دولت آباد خبر داد.

مهندس رحمت الله نجفی با بیان این‌که این مرکز مجهز به 5 تخت و 5 دستگاه دیالیز است افزود: مبلغ 5 میلیارد و 700 میلیون ریال برای راه‌اندازی و تجهیز این مرکز هزینه شده است که مبلغ 3 میلیارد و 200 میلیون ریال توسط مرکز خیریه حضرت مهدی (عج) شهر دولت آباد و یکی از خیرین مقیم تهران و 2 میلیارد و 500 میلیون ریال نیز توسط دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه هزینه شده است.

وی با اشاره به این‌که این دستگاه‌ها با مساعدت هیئت امنای ارزی خریداری شده است اظهار داشت: هم‌اکنون 14 بیمار در شهرستان زاوه دیالیز می‌شوند که قبل از افتتاح این مرکز برای درمان به تربت حیدریه مراجعه می‌کردند.

گفتنی‌ است در مراسم بهره‌برداری از مرکز خیریۀ دیالیز شهر دولت آباد که با حضور نماینده مردم شهرستان‌های تربت حیدریه، زاوه و مه ولات در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه، معاون درمان دانشگاه، فرماندار و جمعی از خیرین و مسئولین زاوه برگزار شد از فرماندار شهرستان زاوه، خیرین حوزۀ سلامت و مدیر و کارکنان بخش دیالیز درمانگاه موسی بن جعفر (ع) تربت حیدریه تجلیل شد.