در نشست هم‌اندیشی با سازمان‌های مردم نهاد تصویب شد:

مسئولیت هدایت سازمان‌های مردم نهاد حوزۀ سلامت به دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه واگذار شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۱۰/۱۹ ۱۱:۵۲ | تعداد بازدید: 184

رئیس دبیرخانۀ مشارکت‌های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: در جهت بهبود فرآیندهای سیاست‌سازی، مسئولیت هدایت و راهنمایی امور جاری سازمان‌های مردم نهاد (سمن) شهرستان در کنار فرمانداری به دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه واگذار شد.

دکتر محمدحسین دلشاد با اشاره به این‌که مشارکت اجتماعی بستر فعالیت و شکل‌گیری تشکل‌های اجتماعی است و نیاز است این مشارکت نظام یافته و در اصل نهادی باشد، از این رو اظهار امیدواری کرد که با همکاری حوزۀ اجتماعی فرمانداری شهرستان از سمن‌های فعال و اثرگذار، حمایت‌های لازم به‌عمل آید.

مهدی عباس‌پور کارشناس حوزۀ سیاسی اجتماعی فرمانداری تربت حیدریه نیز در این نشست ضمن قدردانی از عزم جدی حوزۀ اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شهرستان در برگزاری نشست هم‌اندیشی و ایجاد تعامل بین تشکل‌های اجتماعی، سمن‌ها و مسئولین اجرایی، بر ضرورت استفادۀ بهتر از ظرفیت موسسه‌های خیریه، انجمن‌ها و سمن‌ها در راستای تسهیل فعالیت آن‌ها، تاکید کرد.

وی اظهار داشت: با توجه به پتانسیل علمی و اجرایی مناسب حوزۀ اجتماعی دانشگاه و اقدامات بسیار خوب انجام گرفته در مسائل اجتماعی با رعایت منشور تعامل و همکاری با سازمان‌های مردم نهاد و هماهنگی لازم با حوزه‌های متناظر وزارت متبوع، مسئولیت هدایت و راهنمایی امور جاری سازمان‌های مردم نهاد در کنار فرمانداری‌ها با محوریت دانشگاه باشد.

وی افزود: در هفته‌های آینده پایش‌های مشترکی از سازمان‌های مردم نهاد صورت خواهد گرفت تا ضمن بررسی وضعیت، مجوزها و فعالیت‌های آنان بتوانیم کمکی در ایجاد زیرساخت مناسب برای تحقق جامعیت ارائۀ خدمات مناسب از سوی تشکل‌های اجتماعی و سیاست‌گذاری در راستای نهادینه کردن مشارکت‌های اجتماعی برسیم.