نشست منطقه‌ای فصل تابستان شورای انضباطی دانشگاه‌های علوم پزشکی منطقۀ 9 کشور برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۵/۱۲ ۱۴:۰۱ | تعداد بازدید: 112

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از برگزاری نشست منطقه‌ای شورای انضباطی فصل تابستان دانشگاه‌های علوم پزشکی منطقۀ 9 کشور در این شهرستان خبر داد.

دکتر محمد قربانی در حاشیۀ برگزاری این نشست گفت: نشست منطقه‌ای فصل تابستان شورای انضباطی دانشگاه‌های علوم پزشکی منطقۀ 9 کشور با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، جانشین رئیس پلیس فتای خراسان رضوی، مسئول عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی شهرستان و دبیران و کارشناسان شورای انضباطی دانشگاه‌های علوم پزشکی اسفراین، بجنورد، سبزوار، بیرجند، گناباد، تربت جام، مشهد و نیشابور برگزار شد.

دکتر حسین ابراهیمی‌پور رئیس دانشگاه در ابتدای این نشست با اشاره به این‌که افرادی که در شورای انضباطی کار می‌کنند باید روحیۀ جهادی، ایثارگری و از خودگذشتگی داشته باشند اظهار داشت: تامین حقوق عمومی دانشگاهیان، پاسداری از جایگاه رفیع دانشگاه و کمک به سالم نگه‌داشتن محیط‌های آموزشی و پژوهشی از مهم‌ترین اهداف شورای انضباطی دانشگاه‌های علوم پزشکی است.