به‌همت سازمان نظام پزشکی:

نشست هم‌اندیشی داروسازان شهرستان‌های تربت حیدریه، مه ولات و زاوه برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۸/۲۶ ۱۲:۲۲ | تعداد بازدید: 155

به‌همت سازمان نظام پزشکی، نشست هم‌اندیشی داروسازان شهرستان‌های تربت حیدریه، مه ولات و زاوه برگزار شد.

دکتر حسین ابراهیمی‌پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در این نشست گفت: جامعۀ بزرگ داروسازان با بهره‌گیری از تخصص، دانش و مهارت خود هم‌واره نشان داده‌اند نقش حیاتی در تحقق خدمات نظام سلامت ایفا می‌کنند.

وی افزود: ارتقاء کیفی فرآیند عرضۀ دارو و حل مشکلات در داروخانه‌ها و رضایت هرچه‌بیشتر بیماران از مهم‌ترین اولویت‌های این دانشگاه است.

دکتر شیما نصراله‌ الحسینی سرپرست مدیریت غذا و داروی دانشگاه نیز در این نشست در خصوص دستورالعمل داروخانه‌های منتخب و ابهامات ایجاد شده برای برخی داروسازان در مورد نحوۀ توزیع داروهای سهمیه‌ای، خاص و کمیاب توضیحاتی ارائه کرد.

در پایان این نشست در ارتباط با سوالات داروسازان حاضر و مسائل مربوط به این صنف بحث و تبادل نظر گردید.