همزمان با چهل‌وپنجمین فجر انقلاب اسلامی؛

نمایشگاه آثار برگزیدۀ جشنوارۀ ملی عکس ایران جوان در شهرستان زاوه برپا شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۱۱/۲۳ ۱۲:۲۷ | تعداد بازدید: 250

آئین افتتاح نمایشگاه آثار برگزیدۀ جشنوارۀ ملی عکس ایران جوان با حضور فرماندار، مدیر شبکه بهداشت و درمان، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، فرمانده سپاه ناحیه مقاومت و جمعی دیگر از مسئولان شهرستان زاوه و معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در شهر دولت‌آباد برگزار شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زاوه در این آئین ضمن گرامیداشت چهل‌وپنجمین فجر شکوهمند انقلاب اسلامی گفت: جشنوارۀ ملی عکس ایران جوان یک ابتکار ارزنده از سوی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه است که فرهنگ‌سازی در مقولۀ مهم جوانی جمعیت را درنظر دارد و ترویج آثار ارزشمند آن می‌تواند به این هدف مهم جنبۀ عملی ببخشد.
دکتر داود ایل‌بیگی اظهار داشت: در همین راستا تلاش کردیم تا با برپایی نمایشگاه آثار برگزیدۀ این جشنواره در کنار غرفه‌های خدماتی حوزۀ بهداشت، عموم شهروندان را با این آثار فاخر و همچنین خدمات حوزۀ سلامت آشنا سازیم و در فضایی هنری خدماتی میزبان همشهریان خواهیم بود.
فرماندار شهرستان زاوه نیز در حاشیۀ آئین افتتاحیه و بازدید از این نمایشگاه بیان داشت: فرهنگ‌سازی در مقولۀ جوانی جمعیت به عنوان یکی از منویات مهم مقام معظم رهبری یک ضرورت است که امروز مصداق این اقدامات زیربنایی فرهنگی را در قالب آثار فاخر جشنوارۀ ملی عکس ایران جوان شاهد هستیم.
مهندس محمد وفایی‌نژاد توسعۀ سلامت را دستاوردی بزرگ و افتخار نظام جمهوری اسلامی برشمرد و ادامه داد: به برکت انقلاب شکوهمند اسلامی شاهد گسترده شدن چتر سلامت در همۀ نقاط کشور به‌ویژه مناطق کم‌برخوردار و روستاهای دوردست میهن عزیزمان هستیم و امروز نیز با تقویت فعالیت‌های ابتکاری و بین‌بخشی از جمله اقدامات فرهنگی هنری مانند جشنوارۀ ملی عکس ایران جوان شاهد نقش‌آفرینی موثر دانشگاه علوم پزشکی در حوزۀ فرهنگ‌سازی هستیم.
گفتنی است نمایشگاه آثار برگزیدۀ جشنوارۀ ملی عکس ایران جوان همراه با غرفه‌های تغذیه، بهداشت روان، سلامت خانواده و جمعیت و مرکز ناباروری امید تا 25 بهمن‌ماه در محل سالن شهید شکاری شهر دولت‌آباد برای بازدید عموم دایر خواهد بود.