رئیس سازمان اورژانس کشور خبر داد:

نوسازی و بروزرسانی ۱500 دستگاه آمبولانس تا پایان سال

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۵/۲۷ ۱۵:۴۸ | تعداد بازدید: 99

رئیس سازمان اورژانس کشور در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانۀ تربت حیدریه گفت: با کمک مجلس شورای اسلامی و اعتبار پیش بینی شده حدود ۱۵۰۰ دستگاه آمبولانس تا پایان سال به ناوگان اورژانس وارد و نیمی از ناوگان آمبولانس کشور نوسازی و بروزرسانی خواهد شد.

دکتر جعفر میعادفر که برای بازدید از امکانات، تجهیزات و توانمندی‌های اورژانس در مجموعۀ تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به این شهرستان سفر کرده بود، به ظرفیت‌های بالای این شهرستان در حوزۀ اورژانس اشاره کرد و عنوان داشت: نیروی انسانی متخصص، کارآمد و متعهد از نقاط قوت اورژانس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه است و آنچه در این مجموعه شاهد هستیم نشان‌گر رضایت‌مندی مطلوب از سطح ارائۀ خدمات است.

دکتر میعادفر افزود: طبق برنامه ملی پوشش فراگیر اورژانس در حال حاضر در کشور حدود ۱۴۰۰ پایگاه اورژانس کمبود داریم که تلاش داریم به مرور این کمبود را مرتفع سازیم.

وی ادامه داد: یکی از تلاش‌های سازمان اورژانس کشور تجهیز و سپس تحویل آمبولانس است و خوشبختانه امروزه آمبولانس‌های تحویلی دارای تجهیزات هستند که بار مالی مضاعف را از دوش دانشگاه‌ها در این زمینه برداشته است.

رئیس سازمان اورژانس کشور در خصوص تکمیل پروژه‌های در دست احداث اورژانس در مجموعۀ تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه نیز اظهار داشت: خوشبختانه پیشرفت‌های خوبی در حوزۀ احداث پایگاه‌های جدید در منطقۀ تحت پوشش دانشگاه رقم خورده است و به‌تازگی دو پایگاه به جمع پایگاه‌های فعال این مجموعه اضافه شده و امیدواریم با برنامه‌ریزی صورت گرفته در مدت زمان کوتاهی تعداد پایگاه‌های اورژانس در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به استاندارد برنامه پوشش فراگیر برسد.