در جلسۀ ستاد نکوداشت هفتۀ دفاع مقدس دانشگاه عنوان شد:

هفتۀ دفاع مقدس یادآور ایثار و از خودگذشتگی رزمندگان و شهدای گران‌قدر است

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۶/۲۹ ۰۸:۳۳ | تعداد بازدید: 197

رئیس ستاد نکوداشت هفتۀ دفاع مقدس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: هفتۀ دفاع مقدس یادآور تلاش و ایثار و از خودگذشتگی رزمندگان و شهدای گران‌قدری است که برای پاسداری از میهن و ارزش‌های انقلاب اسلامی از جان خود گذشتند.

دکتر حسین عزیزی در جلسۀ ستاد نکوداشت هفتۀ دفاع مقدس دانشگاه که با حضور اعضا برگزار شد افزود: امیدواریم بتوانیم با برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم گرامی‌داشت هفتۀ دفاع مقدس رشادت‌های دلاورمردان و شیرزنان این مرز و بوم را برای جوانان بازگو کنیم و به معرفی آرمان‌های امام راحل و انقلاب اسلامی بپردازیم.

وی بیان داشت: گلباران مزار شهدا، دیدار با ایثارگران و خانواده‌های معظم شهدا و شهدای مدافع سلامت، ویزیت رایگان بیماران در مناطق کم‌برخوردار و حاشیۀ شهر، اردوهای جهادی، نمایشگاه عکس، مسابقات ورزشی، دورهمی سفرۀ خاطره با حضور ایثارگران، زیارت عاشورا، همایش پیاده‌روی کارکنان، اهداء خون توسط کارکنان، معرفی کتاب‌های منتشر شده از دوران دفاع مقدس و برپایی میز خدمت در محل نماز جمعه از جمله برنامه‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه  است که در هفتۀ دفاع مقدس برگزار خواهد شد.