همایش دوچرخه سواری هفته سلامت در تربت حیدریه برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۲/۲۰ ۱۲:۲۰ | تعداد بازدید: 168

مدیر تربیت بدنی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: در چهارمین روز از هفتۀ سلامت، همایش دوچرخه سواری با حضور کارکنان این دانشگاه و گروه‌های دوچرخه‌سواری شهرستان برگزار شد.

مصطفی یزدانی عنوان داشت: این همایش صبح امروز با حضور 40 دوچرخه‌سوار از مقابل پارک ملت آغاز و پس از طی مسیرهای میدان بسیج، میدان شهدا، میدان امام خمینی (ره) و میدان کاشانی تا پارک پرستار ادامه یافت.

وی اظهار داشت: ورزش همگانی و تحرک بدنی به‌خصوص دوچرخه سواری از مهم‌ترین عوامل تأثیرگذار بر سلامت جامعه است که باید توجه ویژه‌ای به آن شود.

وی ترویج و تبلیغ فرهنگ دوچرخه‌ سواری و ایجاد رغبت بیشتر به ورزش همگانی را از اهداف این برنامه دانست و افزود: رشتۀ دوچرخه ‌سواری یکی از رشته‌های پرطرفدار در بین خانوادۀ بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه است.

مدیر تربیت بدنی کارکنان دانشگاه تصریح کرد: این همایش با همکاری معاونت بهداشت، راهنمایی و رانندگی، نیروی انتظامی، اورژانس 115، هیئت دوچرخه‌سواری و باشگاه‌های دوچرخه‌سواری همرکاب سلامت ( دانشگاه علوم پزشکی)، تربت دوچرخ، میعاد، آزادراه و دوندگان کوهستان برگزار شد.