پلمب مرکز غیر مجاز ارائه دهندۀ خدمات دندان‌پزشکی در تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۱۱/۲۳ ۱۴:۴۸ | تعداد بازدید: 80

مدیر نظارت و اعتباربخشی امور درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از پلمب یک مرکز غیر مجاز ارائه دهندۀ خدمات دندان‌پزشکی در این شهرستان خبر داد.
الهام صفاییان با اشاره به این‌که در این مکان اعمال دندان‌پزشکی از قبیل ساخت پروتزهای دندان به‌صورت غیر قانونی توسط فرد فاقد صلاحیت، بدون دارا بودن تخصص و مجوزهای مربوطه انجام می‌شد، گفت: پس از پیگیری‌های به‌عمل آمده توسط کارشناسان معاونت درمان و با همراهی نمایندۀ کلانتری 11 و بنا به‌دستور مقام قضایی، این محل پلمب و متخلف به مراجع قضایی معرفی گردید.
وی افزود: مردم در دریافت هرگونه خدمات که با سلامت آنها ارتباط دارد، مراقب افراد سودجو و منفعت‌طلب باشند و برای دریافت خدمات پزشکی به مراکز دارای مجوز و پزشکان مربوطه مراجعه و در صورت مشاهدۀ هرگونه تخلف، موارد را به ادارۀ نظارت بر درمان دانشگاه به شماره تماس 52286068 اعلام نمایند.