پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به‌مناسبت آغاز هفتۀ بسیج

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۸/۲۹ ۱۴:۳۵ | تعداد بازدید: 40

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در پیامی آغاز هفتۀ بسیج را تبریک گفت.

در متن پیام دکتر حسین ابراهیمی‌پور آمده است: فرمان تاریخی رهبر کبیر و بنیان‌گذار انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) در ‌آذرماه سال ۱۳۵۸ مبنی بر تشکیل بسیج، زمینه‌ساز تشکیل سازمان مردمی و پرافتخار و حماسه‌ساز در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گردید.
بسیج بازوی توانمند جمهوری اسلامی در پیشرفت و اقتدار کشور بوده و در اذهان جامعه، الگوی اخلاص، پاکی و فداکاری است و باید حافظ دستاورد‌های اخلاقی انقلاب باشد.
حماسه آفرینی‌ها و فداکاری‌های این مجموعۀ انقلابی، تنها محدود به دوران دفاع مقدس نبوده بلکه در طول شیوع بیماری کرونا، فرهنگ نجات‌بخش از خودگذشتگی و دفاع مقدس بار دیگر توسط مدافعان سلامت و بسیجیان احیاء شد.
طی دو سال اخیر شاهد حضور و همراهی بسیجیان با مدافعان سلامت در خط مقدم مقابله با ویروس منحوس کرونا و تلاش‌های میدانی و جهادی بودیم که باعث شد امروزه بسیاری از موفقیت‌ها در امر کنترل و کاهش آسیب‌های بیماری کرونا را مرهون تلاش‌های سپاه و بسیج باشیم.

اینجانب ضمن گرامیداشت هفتۀ بسیج، این شجرۀ طیبه و یادگار امام راحل عظیم‌الشان (ره) را به آحاد مردم به‌ویژه خانوادۀ معظم شهدای دوران دفاع مقدس و شهدای مدافع سلامت، بسیج جامعه پزشکی، اساتید و دانشجویان تبریک عرض نموده و پایداری و سربلندی این دلاورمردان و پاک‌باختگان عرصۀ ایثار را در دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی از خداوند منان خواستارم.