پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به مناسبت روز دانشجو

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۹/۱۵ ۱۵:۰۱ | تعداد بازدید: 148

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در پیامی فرارسیدن 16 آذرماه روز دانشجو را تبریک گفت. در متن پیام دکتر حسین ابراهیمی‌پور آمده است:
بی‌شک حماسۀ ضد استبدادی 16 آذر سال 1332، در تاریخ ایران به‌عنوان نماد روحیۀ خروشان جنبش دانشجویی و مظهر ایثار، از خودگذشتگی، پایداری، استقلال و آزادی است تا سندی دیگر از روح میهن‌پرستی، آزادی‌خواهی و استقلال‌طلبی فرزندان این مرز‌و‌بوم را برای همیشه در تاریخ ثبت و فریاد ضد استکباری ملت ایران را به گوش جهانیان برسانند.
جنبش دانشجویی پس از پیروزی انقلاب نیز به فرمودۀ امام راحل، انقلاب دوم و تسخیر لانۀ جاسوسی آمریکا را رقم زدند تا به دنیا پیام دهند که دانشجوی ایرانی تحت هیچ شرایطی وابستگی و حقارت کشورش را نمی‌پذیرد.

اینجانب ضمن گرامی‌داشت 16 آذر به‌عنوان روز آزادگی و استکبار‌ستیزی به تمامی دانشجویان به‌ویژه، دانشجویان آینده‌دار دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تبریک عرض نموده و توفیقات روزافزون این عزیزان را در تمامی زمینه‌ها از خداوند متعال مسئلت دارم.

برچسب های خبر