پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به‌مناسبت فرا رسیدن روز جهانی داوطلب

تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۹/۱۴ ۰۹:۵۶ | تعداد بازدید: 70

دکتر محمد قربانی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در پیامی فرا رسیدن چهاردهم آذرماه روز جهانی داوطلب را تبریک گفت.

در متن این پیام آمده است: داوطلبین سلامت به‌عنوان نمایندگان و پیونددهندگان تیم سلامت خانواده و نظام ارجاع با خانواده‌ها در تقویت برنامه‌های کلیدی معاونت بهداشت نقشی تاثیرگذار دارند، اقدامات داوطلبان سلامت تاروپود ارائۀ فعال خدمات بهداشتی به جامعه می‌باشد و امروزه باید تمامی آحاد جامعه در کنار هم با همدلی و همبستگی در راه سلامت جامعه گام بردارند.

داوطلبین سلامت با داشتن عشق و انسانیت و کسب رضایت الهی و حس مسئولیت‌پذیری در برابر جامعه بدون هیچ‌گونه پاداش و حقوقی همانند پل ارتباطی میان مسئولان بهداشتی و مردم عمل می‌کنند و موجب شکوفایی هر چه بیشتر سلامت می‌شوند.

اینجانب روز جهانی داوطلب را به تمامی داوطلبین سلامت در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تبریک عرض نموده و برای این تلاش‌گران حوزۀ سلامت توفیق روزافزون از خداوند متعال را خواستارم.