پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به‌مناسبت فرا رسیدن روز گزینش

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۱۰/۱۴ ۱۳:۵۷ | تعداد بازدید: 108

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در پیامی فرا رسیدن 15 دی‌ماه سالروز فرمان حضرت امام خمینی (ره) برای تشکیل گزینش کشور را گرامی داشت.

در متن پیام دکتر حسین ابراهیمی‌پور آمده است:
۱۵ دی ماه؛ سالروز صدور فرمان بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی (ره)، مبنی بر تشکیل گزینش یکی از دستاوردهای مهم و پرافتخار نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
نقش گزینش در انتخاب نیروی انسانی متعهد، نقشی غیر قابل انکار بوده و گزینش افراد در هر سازمانی، مسیری برای رسیدن به تعالی سازمانی و اهداف راهبردی آن سازمان است. بدیهی است این نقش در انتخاب نیروهای اصلح و شایسته در حوزۀ سلامت پررنگ تر می‌شود چرا که افراد منتخب با جان و سلامت مردم سر و کار دارند.
اینجانب با گرامی‌داشت این روز تاریخی از درگاه پروردگار متعال برای فعالان این عرصه به‌خصوص کارکنان هستۀ گزینش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه توفیق خدمت و سربلندی را مسالت می‌نمایم.

برچسب های خبر