پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به‌مناسبت گرامی‌داشت روز جهانی بهداشت محیط

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۷/۰۴ ۱۰:۲۱ | تعداد بازدید: 104

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در پیامی روز جهانی بهداشت محیط را گرامی‌داشت.
در متن پیام دکتر حسین ابراهیمی‌پور آمده است:

نام‌گذاری چهارم مهرماه مصادف با ۲۶ سپتامبر به‌عنوان "روز جهانی بهداشت محیط" توسط سازمان بهداشت جهانی، نشانگر اهمیت و جایگاه ارزشمند بهداشت محیط به‌عنوان یکی از ارکان مهم در ارائۀ خدمات بهداشتی در نظام سلامت و لزوم توجه بیش‌از‌پیش به برنامه‌های بهداشت محیط می‌باشد.

این روز همواره یادآور تلاش‌های مخلصانه، بی‌منت و شبانه‌روزی خدمت‌گزاران این عرصه در نظام سلامت است که سختی‌های فراوان این حرفه را به جان خریده و برای اعتلای سلامت در جامعه از هیچ کوششی فروگذار نکرده‌اند.

این‌جانب ضمن گرامی‌داشت روز جهانی بهداشت، برای یکایک تلاش‌گران این عرصه در مجموعۀ تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه و سراسر کشور؛ سلامتی و تندرستی در اجرای رسالت مهم حفظ و مراقبت از محیط را آرزومندم.