پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به مناسبت فرا رسیدن سال تحصیلی جدید

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۷/۰۲ ۰۹:۴۹ | تعداد بازدید: 130

دکتر حسین ابراهیمی‌پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در پیامی آغاز سال تحصیلی جدید و تقارن آن با هفتۀ دفاع مقدس را گرامی‌داشت.

در متن این پیام آمده است: ماه مهر، ماه بهار تعلیم و تربیت و آغاز سال تحصیلی بار دیگر از راه رسید و با افتخار آغوش خود را برای علم اندوزان و آینده‌سازان این مرزوبوم گشود، بی‌شک در سال تحصیلی جدید همانند گذشته تولید علم آمیخته با ایمان، اصلی‌ترین رسالت مجموعۀ دانشگاهی خواهد بود و برای نیل به این آرمان متعالی و ایجاد دانشگاه تمدن‌ساز می‌بایست روحیۀ علم‌محوری توام با تدبیر، دانایی و امید بر جامعه مسلط شود و لازمۀ این مهم تلاش و کوشش شما عزیزان در دانشگاه است.

این‌جانب آغاز سال تحصیلی را به جامعۀ دانشگاهیان، اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به‌ویژه دانشجویان نوپذیرفته‌ای که به‌تازگی به خانوادۀ بزرگ دانشگاه پیوسته‌اند خیرمقدم عرض نموده و ایام رحلت پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد (ص)، شهادت حضرت امام حسن مجتبی (ع) و شهادت حضرت امام رضا (ع) را تسلیت عرض می‌نمایم.