تکمیلی/

چهارشنبه سوری در شهرستان‌های تربت حیدریه، مه ولات و زاوه ۱7 مصدوم بر جای گذاشت

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۲/۲۴ ۰۹:۰۱ | تعداد بازدید: 122

سخنگوی ستاد طرح سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: در حوادث چهارشنبه سوری در مجموعۀ تحت‌پوشش این دانشگاه، 17 نفر بر اثر بی‌احتیاطی و انفجار مواد محترقه، مصدوم و روانۀ بیمارستان شدند.

غلامرضا میری با اشاره به این‌که در حال حاضر یک مصدوم در بیمارستان امام حسین (ع) بستری است، افزود: در شب چهارشنبۀ آخر سال، 10 مصدوم در آتش‌بازی‌های دردسرساز تربت حیدریه، 5 مصدوم در مه ولات و دو مصدوم در زاوه بر اثر جراحت و سوختگی به مراکز درمانی این سه شهرستان مراجعه کردند.

وی اظهار داشت: یک پسر نوجوان 12 ساله و یک دختر نوجوان 16 ساله از کم سن‌ترین مصدومین شب گذشته بودند که پس از انجام اقدامات درمانی سرپایی از مراکز درمانی تربت حیدریه ترخیص شدند.

وی بیان داشت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده در شب چهارشنبۀ آخر سال، همۀ بیمارستان‌ها، پایگاه‌های اورژانس 115 و مراکز بهداشتی و درمانی تحت‌پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در آماده‌باش کامل به‌سر بردند.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.