معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تشریح کرد:

چه کسانی واجد شرایط دریافت دُز چهارم واکسن کووید۱9 هستند؟/ دعوت به تکمیل دریافت واکسن دُز سوم و چهارم

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۳/۲۴ ۱۱:۱۹ | تعداد بازدید: 555

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ضمن بیان این موضوع که واکسیناسیون تاثیر به‌سزایی در جلوگیری از ایجاد سویه‌های جدید کرونا دارد، مردم را نسبت به تکمیل دریافت واکسن کووید19 دعوت کرد.

دکتر الهام بهره‌مند گفت: افراد بالای 70 سال، افراد بالای 18 سال که دارای ضعف سیستم ایمنی و بیماری زمینه‌ای هستند و پرسنل بهداشت و درمان از گروه‌های واجد شرایط دریافت دُز چهارم واکسن کرونا هستند.

وی با اشاره به این‌که فاصلۀ دریافت دُز چهارم حداقل چهارماه پس از دریافت دُز سوم است ادامه داد: در حال حاضر برنامۀ واکسیناسیون کرونا در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت تحت پوشش این دانشگاه فعال می باشد و متقاضیان می‌توانند با مراجعه به نزدیک‌ترین مکان به محل زندگی خود نسبت به دریافت واکسن اقدام نمایند.

برچسب های خبر