در راستای بیانیۀ گام دوم انقلاب و جهاد تبیین:

کارگاه آموزشی مفاد قانون جوانی جمعیت و پیشگیری از ناباروری در تربت حیدریه برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۱۱/۲۳ ۰۹:۰۷ | تعداد بازدید: 105

رئیس گروه سلامت جمعیت و خانوادۀ معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: در راستای بیانیۀ گام دوم انقلاب و جهاد تبیین، کارگاه آموزشی با عنوان مروری بر مفاد قانون جوانی جمعیت و پیشگیری از ناباروری ویژۀ مشاوران امور بانوان شاغل در اداره‌های شهرستان برگزار شد.

زهره حسینی با اعلام این خبر بیان داشت: در این کارگاه آموزش و اطلاع‌رسانی صحیح و جلوگیری از باورها و شایعه‌های غلط در حوزۀ جوانی، پویایی و بالندگی جمعیت مبتنی بر سند بالادستی سیاست‌های جمعیتی ابلاغی مقام معظم رهبری صورت گرفت.

وی افزود: در این کارگاه مباحثی از جمله تکالیف قانونی اداره‌ها و سازمان‌ها در خصوص حمایت از خانواده و ارتقاء جوانی جمعیت، قبح سقط جنین عمدی و پیشگیری از سقط خود به خودی، حفظ توان باروری در دورۀ نوجوانی و جوانی مبتنی بر سبک زندگی سالم و آموزه‌های طب ایرانی، بارداری سالم با اتخاذ سبک زندگی سالم با محوریت تغذیه، فعالیت بدنی و اجتناب از عوامل مخاطره‌آمیز بارداری به شرکت کنندگان ارائه گردید.

وی اظهار داشت: بیش از 96 در صد از افراد تحت پوشش دانشگاه حداقل یک مراقبت در سال جاری دریافت کرده‌اند و مراقبت متناسب با بارداری نیز بیش از 87 درصد بوده است که نسبت به سال‌های گذشته افزایش مطلوبی داشته است.