برای نخستین بار در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار شد:

کارگاه آموزشی مواجهه با تهدیدات شیمیایی، زیستی، پرتوی و هسته‌ای ویژۀ کارشناسان اورژانس پیش بیمارستانی

تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۹/۱۴ ۱۳:۱۹ | تعداد بازدید: 129

کارگاه آموزشی مواجهه با تهدیدات CBRNE (شیمیایی، زیستی، پرتوی و هسته‌ای) برای نخستین بار ویژۀ کارشناسان اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به‌مدت دو روز در سالن همایش‌های ابن سینا برگزار شد.

دکتر محمد جواد امیری رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه در حاشیه این کارگاه با اشاره به نزدیکی شهرستان تربت حیدریه به مرکز استان و قرار گیری در یک منطقۀ استراتژیک گفت: وجود شهرک‌های صنعتی، توسعۀ کارخانجات و ترانزیت‌هایی که صورت می‌گیرد تنها گوشه‌ای از مواجهه با خطرات عوامل شیمیایی، زیستی، پرتوی و هسته‌ای است که ارائۀ خدمات به چنین آسیب دیدگانی مستلزم ارتقاء سطح دانش و مهارت به‌روز می‌باشد.

وی با اشاره به این‌که برگزاری چنین رویدادهای علمی دیدگاه ارائه دهندگان خدمات سلامت در اورژانس پیش بیمارستانی را در برابر پدافند غیر عامل متحول می‌نماید، افزود: این کارگاه در دو روز با شرکت 60 نفر از پرسنل عملیاتی، ستادی و ارتباطات اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه و با حضور محمد صادق صادقی مدرس سازمان اورژانس کشور همراه شد.

دکتر امیری ادامه داد: مدیریت صحنه در حوادث شیمیایی، مبانی پدافند غیر عامل، آشنایی با تجهیزات حفاظت فردی و پدافند زیستی از مهم‌ترین سرفصل‌های این کارگاه بود.